Kamp Selce 2021.

Ljetovanje u kampu Selce 2021. je iza nas, a 97 djece vratilo se svojim roditeljima obogaćeno brojnim iskustvima, znanjima, vještinama, prijateljstvima te predivnim uspomenama. 56 djevojčica i 41 dječak bili su smješteni u kućicama čiju su urednosti sami održavali uz redovitu kontrolu naših strogih, ali pravednih ocjenjivača koji su na kraju tjedna proglasili ponosne vlasnice najurednije kućice.
Kako bi djeci boravak u kampu bio ispunjen nezaboravnim trenutcima, naši su stručni voditelji svakodnevno organizirali plesne, kreativne, edukativne i sportske radionice te večernje programe.
Večernji su programi ostvareni kroz: večer upoznavanja u kojoj su djeca predstavile sebe i svoje kućice; Selsku olimpijadu ispunjenu raznim zabavnim, natjecateljskim i štafetnim igrama; Talent show i maskenbal u kojima su djeca predstavila svoje neobične i izvanredne talente te kreativnost u izradi maski; organizirano natjecanje iz prve pomoći u kojem su djeca pokazala znanje stečeno prilikom edukativne radionice; Fight night u kojoj je kroz igru upriličena savate borba u disciplini assaut; finalna večer u afričkom duhu ispunjena plesom, pjesmom i prekrasnim kostimima koje su djeca marljivo izrađivala tijekom tjedna.
Hvala našim gostima Društvu Naša djeca – Sv. Ivan Zelina koji su kamp obogatili kulinarskim natjecanjem tijekom kojeg su djeca još jače učvrstila svoje zajedništvo i timski duh.
Jedna je od najvažnijih aktivnosti kampa bila škola plivanja. U školi plivanja sudjelovalo je 17 djece koji su hrabro i marljivo vježbali, svakodnevno napredovali te na kraju tjedna zasluženo stekli titulu plivača početnika.
Posebno smo ponosni na naš vrijedni volonterski tim pedagoških stručnjaka – voditelja u kampu koji su danonoćno vodili brigu o djeci. Hvala Milivoju Starcu, Alenu Vodopijevcu, Sanji Kosovec, Ani Kavić, Ani Poldrugač, Ivani Škarec, Željki Jarec Bukal i Ivani Jarec na beskrajnom trudu i entuzijazmu s kojim su svakodnevno uljepšavali boravak djece u kampu.
I na kraju veliko hvala djeci i roditeljima koji svoju djecu odgajaju u duhu humanizma i solidarnosti te ih šalju na ovakvu vrstu ljetovanja.
Ravnateljica GDCK Sv. Ivan Zelina, Branka Puhelek

Pratite nas

Informacije i kontakt podaci

Naziv neprofitne organizacije:
Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Sveti Ivan Zelina

Skraćeni naziv neprofitne organizacije:
GDCK Sv. Ivan Zelina

Adresa: Vatrogasna 3, 10380 Sveti Ivan Zelina

OIB: 63457035985
IBAN: HR2523600001101312215

 

Ravnateljica: Branka Puhelek, struč. spec. oec
Predsjednica: Mirjana Hranjec Banovec, dr. med.

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak od 07:00 do 15:00

Telefon: 01/2060 415
Mobitel: 099/ 2060 416
Email: info@crveni-kriz-zelina.hr