Potpisan Ugovor za izgradnju i opremanje ZMC-a

Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog Križa Sveti Ivan Zelina potpisao je 01.07.2020. godine Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava vrijedan 10.880.733,78 kuna za financiranje projekta: KK.08.1.3.04.0001. „Izgradnja i opremanje Zelinskog multifunkcionalnog centra za prevenciju s knjižnicom – (skraćeni naziv: ZMC)“.

Provedba projekta trajat će 36 mjeseci i u 100% iznosu financirana je iz Europskog fonda za regionalnog razvoj.

Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog Križa Sveti Ivan Zelina je zajedničkim snagama s Gradom Sveti Ivan Zelina i Centrom za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina uspješno pripremio projektni prijedlog i aplicirao na poziv „Unapređenje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“.

Grad Sveti Ivan Zelina je kao partner na projektu osigurao zemljište za izgradnju budućeg multifunkcionalnog centra za prevenciju s knjižnicom, te je osigurao provedbene kapacitete.

Projektom će se izgraditi i opremiti Zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom za pružanje socijalnih usluga na području Grada Sveti Ivan Zelina i Općine Bedenica.

U izgrađenom i opremljenom Zelinskom multifunkcionalnom centru za prevenciju s knjižnicom pružat će se socijalne usluge te će se doprinijeti rješavanju poteškoća pojedinca, obitelji i skupina kao i poboljšanju kvalitete života socijalno osjetljivih skupina u lokalnoj zajednici. Ujedno će se omogućiti obiteljski život i spriječiti potreba za institucionalizacijom.
Projekt je od izuzetnog značaja za Gradsko društvo Crvenog križa Sveti Ivan Zelina, Grad Sveti Ivan Zelina kao i za širu zajednicu.

Ugovor je potpisala ravnateljica GDCK Sv. Ivan Zelina Branka Puhelek uz nazočnost predsjednice GDCK Sv. Ivan Zelina doktorice Mirjane Hranjec Banovec i gradonačelnika Grada Svetog Ivana Zeline Hrvoja Košćeca.

ZMC – Ugovor

   

Pratite nas

Informacije i kontakt podaci

Naziv neprofitne organizacije:
Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Sveti Ivan Zelina

Skraćeni naziv neprofitne organizacije:
GDCK Sv. Ivan Zelina

Adresa: Vatrogasna 3, 10380 Sveti Ivan Zelina

OIB: 63457035985
IBAN: HR2523600001101312215

 

Ravnateljica: Branka Puhelek, struč. spec. oec
Predsjednica: Mirjana Hranjec Banovec, dr. med.

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak od 07:00 do 15:00

Telefon: 01/2060 415
Mobitel: 099/ 2060 416
Email: info@crveni-kriz-zelina.hr