Kamp Selce 2019

Dragi roditelji,

još jedan projekt GDCK Sv. Ivan Zelina uspješno je odrađen. 

Na ljetovanje u kamp Selce 2019. išlo je 97-ero djece uz pratnju 8 stručnih voditelja: Milivoj Starc, Alen Vodopijevec, Sanja Kosovec, Ana Kavić, Ana Poldrugač, Patricia Bručić Ričko, Anita Jakše i Nina Puhelek. Svi polaznici kampa usvojili su Kodeks sigurnosti na vodi, a neplivači naučili plivati u sklopu projekta Sigurnost na vodi sufinanciranog od strane Hrvatskog Crvenog križa.

Ova osmodnevna avantura 97-ero mališana prošla je u zajedničkom druženju i odličnoj atmosferi. Također, ova je godina bila dvadeseta godina u nizu odlazaka u kamp GDCK Sv. Ivan Zelina i ono što možemo reći jest da ništa ne bi bilo isto bez vrijednih ruku i nasmijanih lica vaše djece. Nizom radionica i aktivnosti što sportskih (unutarnja i vanjska olimpijada), što kreativnih (izrada morskih motiva od glinamola, ples, talent show), što intelektualnih (kviz znanja o pružanju vatrogasne i prve pomoći), što životnih, djeca su pokazala svoju maštovitost, spremnost za međusobnu suradnju, natjecateljski duh i odgovornost. „Veselili smo se raznim natjecanjima, olimpijadama, kvizovima u kojima smo sudjelovali. Bili smo si podrška i prijatelji. Jednoglasno smo se složili za svakog natjecatelja koji je mogao raditi zadatak 110%.“, riječi su grupe Solferino.

Velikih 20 godina obilježili smo u četvrtak uz zvukove sirene vatrogasnih vozila DVD Sv. Ivan Zelina, DVD Blaževdol, DVD Crikvenica i JVP Grada Crikvenice uz goste iz GDCK Karlovac te u subotu uz lagane note Havaja i opasan „ples“ pun poštovanja naših Maora. Citirajući cjelokupan dojam grupe DuFour: „Nakon smještanja u kućice, došao je definitivno najbolji dio kampa (odmah poslije kupanja), a to je hrana.“, možemo zaključiti kako je mnogo doprinijela i ukusna hrana. Definitivno je tako, uz dobro društvo, iće i piće, sve je lakše. Da nam je zaista bilo odlično prepoznao je i svemir poslavši nam oblake obojane u razne vedre boje.

Hvala sponzorima na kremicama, loptama, društvenim igrama i sokovima.

Od srca vam hvala na povjerenju! 

Pratite nas

Informacije i kontakt podaci

Naziv neprofitne organizacije:
Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Sveti Ivan Zelina

Skraćeni naziv neprofitne organizacije:
GDCK Sv. Ivan Zelina

Adresa: Vatrogasna 3, 10380 Sveti Ivan Zelina

OIB: 63457035985
IBAN: HR2523600001101312215

 

Ravnateljica: Branka Puhelek, struč. spec. oec
Predsjednica: Mirjana Hranjec Banovec, dr. med.

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak od 07:00 do 15:00

Telefon: 01/2060 415
Mobitel: 099/ 2060 416
Email: info@crveni-kriz-zelina.hr